smarasrockelvis

Alla inlägg under juli 2013

E

Av Madeleine Rygaard - 11 juli 2013 11:52

Vet ni, att jag är den första som red barbacka på Elvis, det är ja stolt över, han va snäll å lugn, för några år sedan, typ 2-3-4år så kunde man knappt trava barbacka på honom och defenetivt inte galoppera, han hade svårt att hålla koll på både min och hans balans, men i nuläget är han 100% och det är lika normalt som med sadel, som jag jobbat med honom och ridit han så sjukt mycket barbacka.

1a gången

[Bild]

[Bild]

<3

Av Madeleine Rygaard - 10 juli 2013 22:30

Asså ja köpte dom här shortsen på ett ställe på high chaparral, där Desirée köpte sånna likadana, och jag kunde likafall ha betalt 1000kr istället för 200kr, för dom sitter så sjukt perfekt asså, big love, så ja tänkte inviga dom i morgon eventuellt, när gästerna kommer <3 :D, eller byx-outfiten..

Av Madeleine Rygaard - 10 juli 2013 17:48

Nu är vi i Bollnäs, imorgon kommer morbror och hans tjej upp hit och åker hem på lördag, vi åker nog på söndag eller måndag :)

Av Madeleine Rygaard - 10 juli 2013 12:16

Red ut på Shakira i dag, gick väldigt bra, vi travade mycket och tog en liten galopp, det gick fint och kontrollerat :D

#2

Av Madeleine Rygaard - 9 juli 2013 22:54

Red suppe i vanlig sadel för det var meningen att ja ev skulle testa hoppa henne, men hon va seg, tråkig, och högg i mina ben så fort ja skulle skänkla till trav, och helt plötsligt när vi travade så börja hon dra ner huvet, tänkte bocka och skena, och då blev ja irriterad och hoppade av, vilket man inte ska, men ja va inte på humör, så ja lämna henne i stallet och tog Shakira barbacka, hon va snäll och duktig, travade på bra och vi fattade många galopper då hon fattade fel galopper i början, men sedan gick det väldigt bra och det flöt på fint :)

Av Madeleine Rygaard - 9 juli 2013 14:25

I går kväll red jag ut på Elvis med mamma på Shakira, vi travade jävligt fort, eller asså Elvis gjorde det, HEHE. Sen galopperade vi en jätteliten bit för mamma va jätte krånglig. Men det gick bra.

[Bild]

Av Madeleine Rygaard - 9 juli 2013 14:19

Nu ska vi åka till Ica, dagens outfit, ja kommer lägga upp dagens outfit varje dag nu antagligen, eller ja vill försöka...

Ovido - Quiz & Flashcards